Carrièreverhalen in de Unlocking series. Een uur lang jezelf zijn.

In het kort:

  • TU Delft Career & Counselling Services maakt verbinding met studenten in Corona/COVID tijd
  • Gedachtewisseling tussen studenten en docenten
  • Tot nadenken stemmende gesprekken
  • Spontane toevalstreffer bij de koffie automaat bij je thuis 
  • Indrukwekkende carrièreverhalen 
  • Tussen de 6 a 8 minuten kijk tijd per productie

 

UNLOCKING THE MIND gaat over het reconstrueren van het verhaal van je loopbaan.

In de geest van het delen van opmerkelijke loopbaanverhalen is de TU Delft / Career and Counselling Services een samenwerking aangegaan met documentairemakers De Lichtjagers. We brachten een nieuwe manier van oogcontact maken naar onze studio in Delft en maakten een aflevering over loopbaanverhalen genaamd Unlocking the Mind. Op deze manier konden we tot nadenken stemmende gesprekken creëren over creativiteit, veerkracht en vindingrijkheid van het onderwijzend personeel van de TU Delft. 

 

Do something today that gives you more choices tomorrow

Leslie Zachariah Secretaris-generaal. IDEA-league en civiel ingenieur (PhD). Luisterend naar het persoonlijke loopbaanverhaal van Leslie is een verrijkende en leerzame ervaring. Leslie's loopbaanverhaal is gevormd door een multiculturele en internationale omgeving waarin ze de kansen pakte die zich aandienden. 

Haar PhD in duurzame architectuur werd ingegeven door het idee: Hoe kunnen we duurzaam bouwen zonder de wereld verder aan te tasten? 

Ik ben gefascineerd door het leven. Wat is het leven? En dat leidde me tot de studie Biologie, en promotie in de microbiologie

Als het gaat om 'leren leren' en inspirerende verhalen, kunnen sommige docenten, Associate Professors en Professor's je volledig wegblazen! Bertus Beaumont. Experimenteel evolutionair microbioloog, is er zo één!

Wat ga je zien en horen over deze leuke docent? We hebben een stoel neergezet in onze bescheiden studio in Delft en tovereden die om tot een heus onderwijs laboratorium waarin we inspirerende verhalen van docenten en onderwijzend personeel ophalen uit de onderwijspraktijk en bovenal hoe zij 'leren leren' hebben toegepast in hun persoonlijke ontwikkeling hebben vormgegeven in de praktijk voor de klas en daarbuiten.

Ja, ik realiseerde me ineens dat onze docenten ook mensen zijn.

Bij ons in de studio maakten we kennis met  een echt authentieke docente: Mieke van der Bijl-Brouwer. Zij is universitair hoofddocent aan de faculteit Industrial Design Engineering van de TU Delft en is een specialist als het gaat om onderwijsinnovatie. 

Do you want to know more about this project or know what we can do for you or your organization?

Call us Mail us