educational video

"Het is de kunst om zo veel mogelijk te weten, zodat je kunt weglaten wat je niet nodig hebt." Dat is ons uitgangspunt. 

Als hoogwaardige producent van educatieve film productie helpen wij kennisinstellingen bij het duiding geven van hun ambities en doelstellingen in het leerproces. Dat kan met human interest ervaringsverhalen of met kennisclips opgenomen in de studio met behulp van een teleprompter of EyeDirect. We zijn een groep van vakspecialisten met een hart voor onderwijs en die  zelf actief zijn als docent, trainer, gastheer, presentator, didacticus, pedagoog en coach. We bundelen zo alle krachten. 

Hierdoor hebben wij een goed inzicht in de arbeidsverhoudingen, taakverdelingen, docentrollen, communicatielijnen en alle organisatiepatronen zonder uit het oog te verliezen waarom we het doen: studenten helpen en ondersteunen in hun interactie met de docent en de onderwijsinstelling.

Daarnaast heeft iedere Lichtjager een behoorlijke dosis stressbestendigheid, zelfdiscipline en goede sociale vaardigheden. Zo zijn we een goed en leuk team 'op de vloer' en zijn uw sparringpartner voor al uw vraagstukken bij film productie. 

Nieuwsgierig hoe wij u verder kunnen helpen? neem contact met ons op of kom langs. De Lichtjagers zitten om de hoek van het Vredespaleis in Den Haag en het Scheveningse Bos. 

 

Wilt u meer weten over dit onderwerp of weten wat wij voor u of uw organisatie kunnen betekenen?

Bel ons Mail ons

Project

Film interview met Jonas Teuwen

In high school Jonas Teuwen (alumnus TU Delft) was terrible at math. But he ultimately graduated in Mathematics at TU Delft. His fascination came from the drive to understand.

Project

Studying with a functional disability

TU Delft. Studying with a functional disability...