Overslaan en naar de inhoud gaan
Video file

Wat je ook voor ogen hebt. Wij kunnen het verbeelden.

Stel je eens voor: 
Jij en je organisatie hebben een zee aan vaardigheden, ervaring en kennis (zowel beroepsmatig als persoonlijk) verzameld. Wat gebeurt er als je al dat menselijk kapitaal naar buiten brengt en vastlegt? Ook als mensen er even niet zijn? Wonderen.

Jouw kijk- en luister landschap maken wij door hedendaagse vertel- en filmtechnieken in te zetten.

We zijn gek op samenhang. Dus gaan we samen met jou terug in de tijd. Luisteren naar de stemmen van het verleden en van de toekomst. Zo verbeelden we jouw kennis en persoonlijke ervaringen. Helder, eerlijk en geloofwaardig.

Kennisdelers zijn aanjagers. 

Hun openheid geeft betekenis aan inspirerend leiderschap wat tot de verbeelding spreekt. Want zeg nu zelf…gehoord en gezien worden is toch het mooiste wat er is?

Image
De kracht van nieuwsgierigheid als bron voor persoonlijke en professionele film en videoproducties

 

Waarom De Lichtjagers? 
Inspirerende (persoonlijke) verhalen die geloofwaardig zijn ontstaan niet vanzelf. Door elke stem in het licht te zetten geven we bevlogenheid een stem. Betrokkenheid een gezicht. Verankerd in de tijd. Dat is nog eens positieve bijvangst.

Hoe we dat doen?
Jij en je organisatie willen graag anderen helpen hun vaardigheden, kennis en lerend vermogen te verbeteren. Of je wilt meer innovatie en creativiteit binnen teams stimuleren. Wat je ook voor ogen hebt. Wij kunnen het verbeelden

Heb je vragen over onze filmproducties? Bel, mail of whatsapp met ons.

 

(tekst loopt door) 

Lees hier verder over onze 4 pijlers Nieuwsgierigheid, Toegewijd, Creativiteit en Synergie.Daarmee leveren wij strategie, advies én creatie bij jouw filmproject. 

 

Image
Fragment uit script opbouw waarbij de vier pijlers leiden tot een visueel draaiboek.
Fragment uit script opbouw waarbij de vier pijlers leiden tot een visueel draaiboek. 

 

1. Nieuwsgierig. De kracht van nieuwsgierigheid als bron voor persoonlijke en professionele filmproducties.


Wat is nu leuker dan ontdekken? Het beste uitzicht op jouw kijk- en luister landschap maken we door te luisteren we naar jouw verhaal en stellen we prikkelende vragen. Zo weet je zeker dat jouw verhaal voor ons helemaal helder is. En dat we jouw verhaal juist en effectief in beeld brengen.

Image
Betrokkenheid van binnenuit. Eerlijke en open communicatie bij film en video productie.

 

2. Toegewijd. Betrokkenheid van binnenuit voor een eerlijke en open communicatie. 


Als professional maak jij impact. Wij zijn ons bewust van jouw en onze ethische verantwoordelijkheden en wat dat betekent in een organisatie. Altijd. Dat vraagt een omgeving waarin alle betrokkenen zich veilig voelen.

 

Image
De basis van visueel en creatief vermogen voor uw film of documentaire verhaal

 

3. Creativiteit. De basis van visueel en creatief vermogen voor uw film of documentaire verhaal. 


Jouw „Aha!“ moment gecombineerd met de kracht van professioneel opgeleide denkers. Dat zorgt voor een heldere aanpak en visie. Samen met jou leggen we waardevolle dwarsverbanden tussen linker- en rechterhersenhelft. Hier ontmoet het creatieve brein zijn rationele broertje.

 

Image
De start van open en eerlijke communicatie bij uw filmproject film en video productie

 

4. Synergie. De start van open en eerlijke communicatie bij uw filmproject of documentaire verhaal.


Delen is vermenigvuldigen. Samen werken we aan de inhoud en vorm die jouw moment van inspiratie vast legt. Jij hebt wensen, samen maken wij keuzes. Het resultaat is een effectief filmproject dat leidt tot inspiratie en actie.


U werkt met verhalenvertellers met arendsogen. Daadkrachtig, overdenkend en doortastend!

 

Voor welke uitdaging staat sta jij? Neem contact op met De Lichtjagers Filmmakers om jouw "Aha!" moment tot leven te brengen.

Hebt u een vraag, suggestie of wilt even van gedachten wisselen? - Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Ilya van Marle

Filmmaker en regisseur

Beweegt zich graag op het snijpunt van organisatiestrategieën en (journalistieke) actualiteit. Opgeleid bij de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten KABK) (fotografische vormgeving) te Den Haag, bijgeschaafd door de London Film School. Denkt in spanningsbogen, strategie en beelden. Motivatie? vragen koppelen aan urgentie en relevantie.

Stefan Venbroek

Motion Designer / Animator

Heeft een voorliefde voor handgemaakte toegankelijke ambachtelijke animaties. Hij zet abstracte ideeën en overgangen vloeiend om in real life beelden.

Pieter van Gent

Onderzoeker, scenarioschrijver

Pieter heeft een voorliefde voor scriptontwikkeling, bedrijfsgeschiedenis en corporate stories. Hij verricht onderzoek, produceert (film)producties en schrijft boeken voor zowel beursgenoteerde ondernemingen als kleinere organisaties.

Roeland van Schaik

Conceptontwikkelaar , vragensteller en gespreksleider

Roeland gaat graag op zoek naar tegenlicht.  Hij is ondernemer, realiseert innovatieprogramma’s en werkt aanstekelijk bij verandering. Ervaring in strategie, sales, operations en human resources. Eerder actief in retail, private equity, consulting. 

Koen Samson

Video editor | Video vormgever

Koen denkt als editor in verhalen. Verhalen met een begin en een eind. Met een boodschap. Soms subtiel, soms juist over de top. Als een tovenaar goochelt hij met beeld,  geluid, graphics en muziek. Dat doet hij niet alleen op gevoel, maar ook op basis van een schat aan ervaring en vakmanschap. 

Linda Glebbeek

Deelgenoot De Lichtjagers

Uitvoerend producent (filmconcept en productie). Linda is nauw betrokken bij de films die we sinds de oprichting voor onze opdrachtgevers maken. 

Mathieu Bouwman

Meestervragensteller

Mathieu Bouwman is onze Meestervragensteller. Hij werkt als leerkracht op een basisschool en wij zien hem graag aan de gang als  interviewer, trainer of bekwaam begeleider. Door zijn dynamische en persoonlijke benadering lukt het hem om de focus op leren centraal te stellen en collega’s mee te nemen in deze beweging.