Overslaan en naar de inhoud gaan
Video file

Durven vragen, willen luisteren. Beeldmakers voor strategie, advies én creatie.

Image
Uw ervaring en inzichten als bron van kennis en creatie.

 

Stel je eens voor: 
Jij en je organisatie hebben een zee aan vaardigheden, ervaring en kennis (zowel beroepsmatig als persoonlijk) verzameld. Wat gebeurt er als je al dat menselijk kapitaal naar buiten brengt en vastlegt? Ook als mensen er even niet zijn? Wonderen.

Want zeg nu zelf…gehoord en gezien worden is toch het mooiste wat er is?

We zijn gek op samenhang. Dus gaan we samen met jou terug in de tijd. Luisteren naar de stemmen van het verleden en van de toekomst. Zo verbeelden we jouw kennis en persoonlijke ervaringen. Helder, eerlijk en geloofwaardig.

 

De Lichtjagers methode: 

Image
Eén methode voor alle denkrichtingen: dit zijn de vier kernprincipes van De Lichtjagers:  Samenbrengen: Samen met u verzamelen wij alle relevante informatie uit verschillende bronnen.   Structureren: Wij ontwikkelen een gestructureerd plan van aanpak. Verankeren alle informatie. Bewaken het grote geheel.   Distilleren: De belangrijkste ideeën en afleidingen worden geïdentificeerd. Op weg naar waar het allemaal om draait: de essentie.  Realisatie: Wij gaan jouw kijk- en luister landschap vormgeven en wereldk
  1. Samenbrengen: Samen met u verzamelen wij alle relevante informatie uit verschillende bronnen.

  2. Structureren: Wij ontwikkelen een gestructureerd plan van aanpak. Verankeren alle informatie. Bewaken het grote geheel.

  3. Distilleren: De belangrijkste ideeën en vondsten worden geïdentificeerd. Op weg naar waar het allemaal om draait: de essentie.

  4. Realisatie: Wij gaan jouw kijk- en luister landschap vormgeven en wereldkundig maken.

 

U werkt met verhalenvertellers met arendsogen. Daadkrachtig, overdenkend en doortastend!

 

Voor welke uitdaging staat sta jij? Neem contact op met De Lichtjagers om jouw kijk- en luister landschap tot leven te brengen.

Hebt u een vraag, suggestie of wilt even van gedachten wisselen? - Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Ilya van Marle

Filmmaker en regisseur

Beweegt zich graag op het snijpunt van organisatiestrategieën en (journalistieke) actualiteit. Opgeleid bij de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten KABK) (fotografische vormgeving) te Den Haag, bijgeschaafd door de London Film School. Denkt in spanningsbogen, strategie en beelden. Motivatie? vragen koppelen aan urgentie en relevantie.

Stefan Venbroek

Motion Designer / Animator

Heeft een voorliefde voor handgemaakte toegankelijke ambachtelijke animaties. Hij zet abstracte ideeën en overgangen vloeiend om in real life beelden.

Pieter van Gent

Onderzoeker, scenarioschrijver

Pieter heeft een voorliefde voor scriptontwikkeling, bedrijfsgeschiedenis en corporate stories. Hij verricht onderzoek, produceert (film)producties en schrijft boeken voor zowel beursgenoteerde ondernemingen als kleinere organisaties.

Roeland van Schaik

Conceptontwikkelaar , vragensteller en gespreksleider

Roeland gaat graag op zoek naar tegenlicht.  Hij is ondernemer, realiseert innovatieprogramma’s en werkt aanstekelijk bij verandering. Ervaring in strategie, sales, operations en human resources. Eerder actief in retail, private equity, consulting. 

Koen Samson

Video editor | Video vormgever

Koen denkt als editor in verhalen. Verhalen met een begin en een eind. Met een boodschap. Soms subtiel, soms juist over de top. Als een tovenaar goochelt hij met beeld,  geluid, graphics en muziek. Dat doet hij niet alleen op gevoel, maar ook op basis van een schat aan ervaring en vakmanschap. 

Linda Glebbeek

Deelgenoot De Lichtjagers

Uitvoerend producent (filmconcept en productie). Linda is nauw betrokken bij de films die we sinds de oprichting voor onze opdrachtgevers maken. 

Mathieu Bouwman

Meestervragensteller

Mathieu Bouwman is onze Meestervragensteller. Hij werkt als leerkracht op een basisschool en wij zien hem graag aan de gang als  interviewer, trainer of bekwaam begeleider. Door zijn dynamische en persoonlijke benadering lukt het hem om de focus op leren centraal te stellen en collega’s mee te nemen in deze beweging.