Overslaan en naar de inhoud gaan
Image
De waarde van informatievoorziening in onzekere tijden. organisatie- en communicatiekansen binnen het grotere geheel

Beeldcommunicatie. Hoe maak je verhalen met impact?

Beeldcommunicatie. Hoe maak je (ervarings)verhalen met impact?

Hier kort stukje tekst / verhaal voorbeeld / case...........circa 300 woorden ? 

(bijvoorbeeld recent: De waarde van informatievoorziening in onzekere tijden.....Juist in onzekere tijden, met meer onderwijs en begeleiding op afstand, is goede digitale informatievoorziening van groot belang. Denk aan extra aandacht voor de vindbaarheid en toegankelijkheid van het ondersteuningsaanbod maar juist ook om in verbinding te blijven.....)  (+vermelding / link dat De Lichtjagers COVID proof produceren volgens film protocol) 

 

---> FILMPJE / Fragment Joshua die verteld over de impact dat het interview op hem gemaakt heeft <---

---> Toelichting EyeDirect techniek. Door te filmen met de EyeDirect-techniek (link) kunnen we het oogcontact behouden. De Lichtjagers waren de eerste filmmakers in Nederland die het gebruik van ‘direct’ oog contact interview toepaste in de praktijk. Waaronder voor de corporate story voor ASML. <----

 

De Lichtjagers als coordinator van uw proces. Waarom?

  • We weten behoeftes naar een strategisch niveau te brengen en vraagstukken in een breder organisatiekader (visie en doelstellingen) te plaatsen zonder dat dit de uitvoering van lopende communicatietrajecten belemmert maar juist versterkt.

  • Wij hebben een brede vakkennis en een dozijn  ervaring op het gebied van strategische communicatie en journalistiek. 

  • We zijn goed in staat om  de communicatiebehoeftes te peilen, hierover te adviseren en het advies te vertalen naar concrete scripts die leiden tot indrukwekkende en effectieve verhalen

  • Wij zijn mensgericht, hands-on, impact-gedreven, initiatiefrijk en omgevingsbewust.

  • We schrikken niet om maatschappelijke kwesties, levensvragen of filosofische vraagstukken in te brengen in onze producties. 

Samengevat? Een gezonde dosis blikverruiming. We hebben oog voor uw organisatie- en communicatiekansen binnen het grotere geheel. 

Contact oproep : (........neem contact op met Linda Glebbeek of Ilya van Marle) + portret foto's 

 

Wilt u meer weten over dit onderwerp of weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?