Overslaan en naar de inhoud gaan

Effectieve filmproductie dankzij vier pijlers.

Die verblindende flits van inspiratie die je organisatie of bedrijf deed ontvlammen? Kun jij je dat "Aha!" moment nog herinneren? 

Effectieve filmproductie vraagt om keuzes. Gedurfde beslissingen nemen is de kern van filmmaken. 

 

Om jouw filmproject helder te krijgen leggen we alle mogelijke scenario's langs de 'meetlat van vier'. Op basis van jarenlange praktijkervaring, interviews met opdrachtgevers en feedbacksessies hebben we vier pijlers ontwikkeld - verwerkt in de meetlat - voor filmproductie. 

 

Image
De Meetlat. Vier pijlers voor een effectieve filmproductie

 

 

1. Nieuwsgierig. Pijler 1 voor een effectief film project. 
Wat is nu leuker dan ontdekken? Het beste uitzicht op jouw kijk en luister landschap maken we door te luisteren we naar jouw verhaal en stellen we prikkelende vragen. Zo weet je zeker dat jouw verhaal voor ons helemaal helder is. En dat we jouw verhaal juist en effectief in beeld brengen.

2. Toegewijd. Pijler 2 voor een effectief film project. 
Als professional maak jij impact. Wij zijn ons bewust van jouw en onze ethische verantwoordelijkheden en wat dat betekent in een organisatie. Altijd. Dat vraagt een omgeving waarin alle betrokkenen zich veilig voelen.

3. Creativiteit. Pijler 3 voor een effectief film project. 
Jouw „Aha!“ moment gecombineerd met de kracht van professioneel opgeleide denkers. Dat zorgt voor een heldere aanpak en visie. Samen met jou leggen we waardevolle dwarsverbanden tussen linker- en rechterhersenhelft. Hier ontmoet het creatieve brein zijn rationele broertje.

4. Synergie. Pijler 4 voor een effectief film project. 
Delen is vermenigvuldigen. Samen werken we aan de inhoud en vorm die jouw moment van inspiratie vast legt. Jij hebt wensen, samen maken wij keuzes. Het resultaat is een effectief filmproject dat leidt tot inspiratie en actie.

Voor welke uitdaging staat sta jij? Neem contact op met De Lichtjagers Filmmakers om uw "Aha!" moment tot leven te brengen.

Wilt u meer weten over dit onderwerp of weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?