De kracht van een korte film in wetenschapscommunicatie

Content creatie voor heldere wetenschapscommunicatie. Impact voor een betere samenleving.

Dit korte verhaal (short story) wordt verteld door Miro Zeman en sluit aan bij de missie van TU Delft: Impact voor een betere samenleving. Het is een mooi inkijkje in de wereld van een betrokken wetenschapper, die er niet voor terugdeinst om zich op de achtergrond te houden. Zeman hoopt door zijn werk bij te dragen aan een duurzame en betere toekomst met behulp van de zon. Van het vuur van Prometheus naar de kracht van de zon voor een duurzame toekomst.


Over wetenschapper Miro Zeman:

Prof. dr. ir. Miroslav Zeman is geboren in Slowakije in 1957. Hij studeerde af in materiaal­wetenschappen aan de Slowaakse Technische Universiteit in Bratislava in 1981. In 1989 promoveerde hij aan de Technische Universiteit van Slowakije in Bratislava op een onderzoek naar materiaalstructuren voor elektronica op basis van gehydrogeneerd amorf silicium. In 1989 werd hij lid van de zonnecelgroep aan de Technische Universiteit Delft in Nederland

 

Doel van het project

Doel

Energietransitie: Heldere en duidelijke wetenschapscommunicatie met als basis het vuur van Promotheus naar de inzet van photovoltaic solar energy (zonne energie)

Doelgroep

Studenten, docenten, onderzoekers, ondersteunend personeel, alumni en maatschappelijke partners

Credits

Opdrachtgever
Productie
Montage

Wilt u meer weten over dit project of weten wat wij voor u of uw organisatie kunnen betekenen?

Bel ons Mail ons