Transcript

Bij Hurks werd de corporate story vertaald in een corporate trailer. De corporate trailer dient als voorproefje van de corporate film. In de film volg je het transport van een prefab-element van de fabriek in Veldhoven naar de plek van montage in Londen. 

Filmtrailer 100 jaar Hurks

De samenleving van morgen heeft het bouwbedrijf van morgen nodig. Sinds 1916 bouwt Hurks al voor de samenleving van morgen. Voor mensen die comfortabel en betaalbaar willen wonen en leven. Voor Hurks werd de corporate story vertaald in een corporate trailer.

Deze trailer dient als voorproefje van de corporate film. In de film wordt het transport van een prefab-element gevolgd van de fabriek in Veldhoven naar de plek van montage in Londen.

DNA van Hurks

In het geval van een familiebedrijf als Hurks is corporate DNA toepasselijk. Bloedbanden waarborgen karaktertrekken. Pionieren, ondernemen, risico nemen, innoveren zitten letterlijk in het bloed van de vier generaties Hurksen die aan het roer van het bedrijf hebben gestaan. Het DNA verklaart waarom Hurks als relatief kleine speler in de bouwsector sinds jaren tot de top behoort.

Het bedrijf neemt verantwoordelijkheid voor zijn medewerkers, maar ook voor de samenleving. Theo Hurks - de derde generatie Hurks - stond in de jaren '90 aan de wieg van de zeer succesvolle samenwerking Brainport Eindhoven, in een tijd dat Philips kromp en DAF onderuit ging. Mede daardoor is Eindhoven anno 2016 een van de sterkste economische regio's van Nederland.

Credits

Opdrachtgever
Productie
Montage

Wilt u meer weten over dit project of weten wat wij voor u of uw organisatie kunnen betekenen?

Bel ons Mail ons