Skip to main content

Recruitment video

Jouw video of film productie voor werving en selectie

Jouw video of film productie voor werving en selectie?

Wat is een video voor werving en selectie?

De juiste mensen vinden. Dat is het doel. Een wervingsvideo gaat over 'echt zijn', niet over een hype. Het gaat erom de realiteit van de werkplek te verbinden met wat je doet en waar je voor staat op een manier die duidelijk, overtuigend en authentiek is. En die menen ertoe aanzet zich te willen aansluiten bij jouw organisatie. 

Voor wie is de authentieke video of filmproductie voor werving en selectie?

Organisaties met een echt zinvolle drijfveer voor hun bedrijf en het bewijs om dat te ondersteunen. 

 

Waarom je op ons kan rekenen:

Zuiver

Onze belofte aan jou is dat we altijd respectvol en eerlijk zullen zijn. Het laatste wat we willen is je boodschap overbrengen op een manier die niet waar is. We zijn meer dan bereid om de moeilijke gesprekken te voeren die ons helpen om een eerlijke en zuivere boodschap op te stellen in plaats van te kiezen voor het gemakkelijke alternatief.

Creativiteit

We omarmen je verhaal met een frisse blik en een enthousiasme om er echt in te duiken. Op basis van onze jarenlange ervaring met allerlei soorten videoprojecten voor allerlei soorten organisaties, vinden we de juiste balans tussen het vinden van de onverwachte invalshoek en ervoor waken iets zo "creatief" te doen dat het ineffectief is.

Het voordeel van storytelling voor jouw werving en selectie video:

Geloofwaardigheid

Als een van jouw mensen bereid is zijn eigen geloofwaardigheid in te zetten voor jou, spreekt dat boekdelen voor je doelgroep. Mond-tot-mondreclame is nog steeds de sterkste vorm van marketing die de mensheid kent...

 

Intrigeer

Goed vertelde verhalen hebben een enorme kracht om mensen aan te trekken. En je prospects worden elke dag gebombardeerd met duizenden berichten. Vergis je niet, ze moeten worden aangetrokken. Verleid. Geïntrigeerd.

Toonaangevend

De werkelijkheid is toonaangevend. Het is moeilijk om een waargebeurd verhaal tegen te spreken. En als je dat verhaal duidelijk en overtuigend kunt maken, geef je je boodschap gezag.

Durven vragen, willen luisteren. Beeldmakers voor strategie, advies én creatie.

Delen is vermenigvuldigen. Blijf op de hoogte met nieuwe inzichten.

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.

Contact info

We are the leaders in the building industries and factories. We're word wide. We never give up on the challenges.

Recent Posts