Skip to main content

Van proefschrift tot program manager

Clients:

TU Delft Career & Counselling Services

Category:

Onderwijs en ontwikkeling

Services:

Filmproductie

Via Delft naar Enkhuizen

Marta Dobrowolska (alumnus TU Delft) vertelt hoe zij na haar promotieonderzoek aan de slag is gegaan bij een internationale wereldspeler op het gebied van zaadveredeling in Enkhuizen. Dobrowolska werkt daar als programmanager op het hoofdkantoor.

Voordat ze aan de slag ging in Enkhuizen maakte ze van februari 2009 tot en met juni 2013 deel uit van een onderzoeksgroep (Advanced Soft Matter Group) waarbinnen zij haar promotieonderzoek heeft gedaan op het gebied van stabilizer-free emulsion polymerization.

Haar werkgever is een specialist op het gebied van zaadveredeling en werkt met zaad voor veldgewassen en groenten. Het zaadverbeteringswerk dat zij doen, helpt zaadbedrijven, veredelaars, telers en boeren. Het Noord-Hollandse bedrijf heeft onderzoeks- en productiefaciliteiten over de hele wereld. 

 

Credits

Productie
Interview
Met dank aan

Onze dank gaat uit naar Incotec voor de gastvrije ontvangst.

 

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.

Contact info

We are the leaders in the building industries and factories. We're word wide. We never give up on the challenges.

Recent Posts